Descrierea proiectului nostru
Mai pe scurt: scopul nostru este de a face ceaiul chinezesc de calitate mai accesibil, prin intermediul povestirii, deslușirii; prin ai învăța, recomanda, inspira și desigur în ai atrage.

Mai îndetaliat: scopul este nu doar în răspândirea ceaiului ci însuși a culturii ceaiului chinezesc, tehnologiilor de preparare, varietatea tipurilor; despre aromele și gusturile tainice ale ceaiului. Aici aveți posibilitatea să cunoașteți nu doar o calitate înaltă a ceaiului, cules din diferite locuri autentice ale Chinei, dar și posibilitatea de a participa la evenimente dedicate degustării ceaiului, care se petrece într-o ambianță călduroasă și prietenoasă.
În opinia noastră, oamenii buni trebuie să bea doar ceai de calitate înaltă, și noi dorim să-i îndreptăm spre acest lucru.

De ce Wutang Tea?
Nu, noi nu ne-am lăsat influențați de muzica trupei cu același nume din coasta estică a SUA.
Adevărul e că tradusă din limba chineză (无糖) – Wu Tang înseamnă "fără zahăr". Traducerea și este fața adevărată și naturală a ceaiului – fără adaosuri, fără aromatizanți și fără îndulcitori. Sortul cel mai bun de ceai este bine balansat, complet și care nu necesită adaosuri. Numai în forma sa pură putem simți toate nuanțele gusturilor și jocul nesfârșit ale aromelor. Doar prin metoda corectă de preparare, putem primi plăcerea adevărată de la savurarea ceaiului, concentrându-ne atenția, creând atmosferă pacifică și meditativă, relaxantă sau energizantă.

Evenimentele de ceai
În mod regulat, organizăm întâlniri în care doritorii încearcă/fac cunoștință cu mai multe soiuri de ceai. În timpul iernii, acestea au loc într-un spațiu confortabil și o atmosferă caldă, iar în perioada verii - în parc la aer liber. La general, durata desfășurării evenimentului este de 2 ore.

La începutul întâlnirii, vorbim mereu despre istoria ceaiului, cultura, modalitățile de preparare a ceaiului în cel mai corect mod.
În timpul acestui proces, totul se prelinge într-o conversație prietenoasă pe diverse teme, însoțite de povești și legende interesante. Și, da, în tot acest timp, chiar servim/bem ceai.

Noi tindem să creăm o atmosferă în care fiecare invitat va fi capabil să uite de agitație, forfotă de grabă, probleme și să se concentreze asupra aromei și savoarea ceaiului.
Mai multă informație puteți găsi pe pagina noastră de Facebook
Catering și ceremoniile de ceai outdoors
Suntem dispuși să deservim orice eveniment privat de la 10 la 100 de persoane
Maestrul pregătește ceaiul prin metoda scurgerii: apa fierbinte și aburul, porțelanul și sticla vor atrăgea privirile. Adăugăm spectaculozitate, preparând ceaiul pe foc!

Oaspeții vin la standul de ceai și aleg sortul dorit. Băutura este servită în boluri de ceai pentru degustare sau în pahare de unică folosință pentru confortul deplasării. Concomitent, maestrul răspunde la întrebările oaspeților, menține o conversație pe teme de ceai. La solicitarea dumneavoastră, putem ține o lecție de master-class.
Părerile oaspeților noștri
Всегда безумно приятно ходить на дегустации чаёв, ребята умеют создать теплую (во всех смыслах) атмосферу. Успокаивающая музыка, рассказы об истории чая, ароматы благовоний или свечей, ну и сама церемония - полная релаксация + узнаёшь много нового и интересного. Спасибо вам что вы есть и вы любите то, что делаете :)
ЗЫ: каждый раз заряжаюсь какой-то спокойной позитивной энергией от улыбок Ангелины и Ромы.
Tanya Obreja
Uite opinia pe Facebook
Тот случай, когда давно чего-то такого искал, а оно тебя само нашло. Я наконец-то понял, как пить чай так, чтобы ещё и максимум удовольствия получить от напитка и от процесса. Если вы слышали о пуэре, да хунь пао и тигуанинь, то готовьтесь, ибо это лишь верхушка айсберга. На чаепитиях создаётся максимально комфортная атмосфера. Многие подумают, что дело в антураже и всякой мишуре, но будут неправы. Достаточно лишь улыбок и человеческого отношения Ромы и Ангелины. Я просто хотел попить чаю, а открыл для себя чудесных людей. Тут и правда, соответственно названию, нет ничего лишнего.
Dmitry Grin
Uite opinia pe Facebook
Recomand cu drag această pagină tuturor iubitorilor de ceai chinezesc calitativ. Wutang Tea e mai mult decât un simplu magazin de ceai. E o comunitate întreagă unde poți învăța tot ce te interesează despre acest domeniu, începând cu locul unde a crescut frunza, procesul de prelucrare, până la temperatura apei cu care trebuie preparată pentru a obține aroma perfectă în cana ta.
Corina Ovcearenco
Uite opinia pe Facebook
推荐哟~他们经常会分享一些关于茶的知识,还会举行一些很专业的品茶会。还有一群爱喝茶的小伙伴可以聊天谈心~~~👉比心心哟
Сэ Чэнь
Uite opinia pe Facebook
Contacte
Dacă aveți întrebări, sugestii sau propuneri suntem la dispoziția dumneavoastră
Produs de LANDING.MD