COMPLEX REZIDENȚIAL
DE CLASA PREMIUM
LAKE-CITY
Un proiect unic pentru Republica Moldova de tip Residence Club, adaptat standardelor business class. Combinația perfectă a stilului modern, luxului și practicității. Conceptul de Residence Club garantează o viață confortabilă într-o comunitate sigură și liniștită. Doar 66 de apartamente și vecini pe care îi cunoști.
TOTUL PENTRU O VIAȚĂ CONFORTABILĂ
INFRASTRUCTURĂ DEZVOLTATĂ
Pe teritoriu este instalat un teren de joacă pentru copii de diferite vârste. Sunt prevăzute: teren de sport și zone de odihnă pentru adulți. Plantațiile de flori și spațiile verzi împrejurul casei încântă nespus de mult privirile admiratorilor. Sunt percepute spații deschise pentru parcarea automobilelor.

Teritoriul este păzit, accesul persoanelor străine fiind închis. Complexul este dotat cu sisteme moderne de supraveghere video - 100% acoperire a întregului teritoriu, iar fiecare apartament este echipat cu interfoane video.
TEHNOLOGII UNICALE
Combinație dintre marca de beton de înaltă rezistență și cărămidă roșie, placarea scărilor cu teracotă italiană, ferestre panoramice marca Salamander cu cinci camere de profil și trei sticle, lifturi hidraulice silențioase marca Kleemann.

Combinația de centuri antisismice și coloane din beton armat cu tavane monolitice cu grinzi ascunse asigură cel mai înalt grad de stabilitate seismică.
ECONOMIE ÎN EXPLOATARE
Toate apartamentele sunt echipate cu cazane moderne de încălzire autonome, cu contoare separate.

Fațada acoperită cu vată minerală asigură izolarea termică și fonică la cel mai înalt nivel, garantând astfel reducerea semnificativă a costurilor la încălzirea și climatizarea locuinței.
LOCALIZARE
Chişinău, str. Alecsandrescu, 3

Amplasarea complexului rezidențial este ferită de aglomerația urbană datorită unui cadru natural deosebit de pitoresc. În imediata apropiere a sa se află atât întreaga infrastructură necesară societății de astăzi, cât și un lac de o frumusețe remarcabilă.
PLANUL APARTAMENTELOR
PENTRU PROGRAMAREA VIZITEI
Completează formularul pentru a programa o vizită
+373 69 055 055
BIROU VÎNZĂRI
Zile de lucru: Luni-Vineri
9:00 – 19:00
str. Alecsandrescu, 3
Chişinău, Moldova