Dmitrii Lesnoi
Fotograf de nuntă
Nunta este un eveniment remarcabil, care poate fi trăit din plin doar o data în viață. Pentru sedimentarea memoriei acestei sărbători pe o perioadă îndelungată, această responsabilitate este necesar să fie transmisă în mîinile unui profesional. Făcînd comandă de ședință foto executată e echipa noastră, puteți fi siguri că momentele cele mai frumoase din viața voastră vă vor bucura mulți ani ulterior.
Ajutor în pregătire
Lucrînd ca fotograf de nunți în decurs de peste 15 ani, cunosc toate aspectele organizării unei nunți confortabile și reușite și, de asemenea, voi fi bucuros să vi le împărtășesc.
Șediță foto confortabilă
Îi ajut pe oamenii, care nu simt plăcere cînd sunt fotografiați, să se simtă degajați și confortabil. Frumos. Calitativ. Din suflet.
Orar de lucru flexibil
Puteți beneficia de ședință foto pe orice dată și la orice oră, fie sărbătoare, zi de odihnă sau chiar noaptea. Cel mai important este să rezervați ședința din timp.
ÎNREGISTRAREA VIDEO A EVENIMENTULUI DUMNEAVOASTRĂ
Uneori vrem să ne reamintim momentele emoționante ale zilei nunții, revizuind video-ul festiv cu familia. Este misiunea noastră să facem video-ul captivant și plăcut de vizionat!
OPINII DESPRE MUNCA NOASTRĂ
Este o mare onoare, cînd ne încredințați eternizarea celui mai important moment din viața voastră! Noi, în schimb, ne străduim să confirmăm toate așteptările!
Îl cunosc pe Dmitrii de cîțiva ani și mereu îi admiram munca, niciodată nu am avut dubii în privința alegerii fotografului de nuntă. Pe lîngă fotografiile excepționale, Dima îi încarcă pe toți oaspeții cu mega-pozitivism. Glumele din partea lui mai mereu au fost percepute familiar, iar oaspeții participau la ședințele foto cu mare plăcere. Pe lîngă acestea, vi se atribuie adițional, conform unei comenzi individuale, o carte foto... Bravo, Dmitrii!
Radu și Elena
Dmitrii, vreau încă o dată să Vă mulțumesc pentru aceste fotografii incredibil de frumoase, pentru munca pe care ați depus-o, pentru susținerea morală, pe care ați acordat-o în timpul pregătirii nupțiale. Clipele celei mai importante zile a noastre, pe care le-ați capturat dumneavoastră, vor rămîne mereu în memoria noastră datorită vouă. Le-am privit deja peste 100500 de ori și, de fiecare dată, le admir tot mai mult. Oameni buni, dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nuntă, care va produce fotografii cu adevărat frumoase, stilate și originale, atunci drumul Dvs. e la Dmitrii! Îl recomand!
Eugen și Tatiana
Dmitrii, sunteți cel mai bun fotograf!!!! Îmi place mult, cînd omul, care se declară fotograf, ia totul sub controlul său și conduce complet procesul fotografierei. Nu era necesar să ne facem griji de anumite chestii, ci doar să ne relaxăm și să savurăm festivitatea. Deși îmi închipuiam o ședință foto fiind unul dintre cele mai tensionate momente ale festivității nupțiale, s-a dovedit complet opusul, aceasta trecînd într-o răsuflare, într-un moment))) Vă mulțumesc mult pentru munca depusă))) suntem în așteptarea fotografiilor nemaipomenite
Nicolai și Irina
Suntem extrem de recunoscători lui Dmitrii pentru fotografiile noastre excelente! Suntem enorm de norocoși că am dat de un maestru adevărat, care își știe bine lucrul, de o fire artistică și pur și simplu un om de treabă. Din primele minute ale înregistrării, se resimte admirația lui Dmitrii față de ceea ce face. Este o mare plăcere să lucrezi cu așa un profesionist, ne înțelegeam la perfecție! Ședința a decurs fluent, sufletist, distractiv și relaxat. Ca rezultat, au ieșit o sumedenie de fotografii „vii", firești, care invocă încîntarea noastră și a apropiaților. Le admirăm iar și iar!😍
Îi urăm lui Dima succes, idei artistice și inspirație!
Mihai și Maria
PACHETE ȘI PREȚURI
Indeferent de pachetul selectat, nu veți fi nevoit să vă așteptați fotografiile în decurs de luni întregi. Termenul de prelucrare este între 2 și 4 săptămîni. De asemenea, vă voi trimite o mini-serie de pînă la 15 fotografii în prima săptămînă după ziua nunții.
STANDART
— Întîlniri și consultații în privința tuturor aspectelor
— Înregistrarea unei zile întregi (de la adunare la tort, fără limite)
— Minimum 700 de fotografii prelucrate (incluzînd corectarea culorilor)
— Primele cîteva poze prelucrate – gata în prima săptămînă după ziua nunții
— Copiile minimizate ale pozelor – pe stick
— Prelucrarea grafică a 20 de poze
— Pregătirea completă a tuturor pozelor – în decurs de pînă la o lună
500€
Pînă la 14 ore
PREMIUM
— Întîlniri și consultații în privința tuturor aspectelor
— Înregistrarea zilei întregi de fotograf și asistent (de la adunare la tort, fără limite)
— Înregistrarea la a doua zi
— Minimum 1000 de fotografii prelucrate (incluzînd corectarea culorilor)
— Copiile minimizate ale pozelor – pe stick
— Prelucrarea grafică a 20 de poze
— Pregătirea completă a tuturor pozelor – în decurs de pînă la o lună
— Un slide-show frumos
700€
Două zile
ULTRA
— Înregistrare foto și video a întregii festivități „de-a gata", activează 2 profesioniști: fotograful și operatorul video (o zi întreagă, de la adunare la tort, fără limite)
— Montajul complet al materialului
— 3 clipuri video
900€
Foto și video

© 2020. Produs de Bobmedia
COMPLETAȚI FORMULARUL
Vă vom contacta în momentul primirii cererii
Nume
Telefon