H A I R T O U C H
GOOD HAIR EXTENSIONS
Extensii de cea mai buna calitate!
Beauty salon HairTouch
Extensions!
Extensii de par, service de vanzare si intretinerea extensiilor din par 100% natural
HAIRTOUCH
Servicii de vanzare si intretinerea extensiilor din par 100% natural!
Produse profesionale de îngrijire Hair Touch.
Sampon HAIR TOUCH:
Sampon îmbogățit cu proteină de mătase curată eficient parul și ii reda frumusetea naturală. Oferă parului hidratarea și nutriția necesară, lăsându-l curat și ușor de coafat. Recomandat pentru toate tipurile de par, compatibil cu toate tipurile de extensii. Mod de utilizare: Se aplica o cantitate corespunzătoare pe parul umed, se masează bine, se lasă 2 minute, apoi se clătește din abundentă. Procesul se poate repeta dacă este necesar.
Cantitate: 500ml
Serum HAIR TOUCH:
Ser de par cu proteine de mătase pentru toate tipurile de par, hidratează și repara parul degradat, lăsându-l plăcut la atingere și plin de vitalitate. Oferă strălucire, reduce substanțial vârfurile despicate și întărește rezistența parului. Compatibil cu toate tipurile de extensii.

Mod de utilizare: Se aplica o mică cantitate de ser in palme și apoi pe par pe toată lungimea lui evitând rădăcina. Nu necesita clatire. Poate fi folosit pe parul umed sau uscat, ori de cate ori este necesar.
Cantitate: 100ml
Masca HAIR TOUCH:
Masca de par hrănitoare pentru par uscat sau deteriorat hidratează parul in profunzime, lăsându-l plăcut la atingere. Formula unica este îmbogățită cu particule hrănitoare de vitamine și minerale de pătrund in structura firului de par, redând elasticitatea și vitalitatea acestuia. Compatibil cu toate tipurile de extensii de par. Mod de utilizare: Se aplica pe lungimea firului de par, evitând rădăcina. Se lasă sa acționeze timp de 10 minute, apoi se clateste din abundentă.
Cantitate: 250mlSimplicity is not the absence of clutter; that's a consequence of simplicity. Simplicity is somehow essentially describing the purpose and place of an object and product.
Contacte
+40 767 700 333
[email protected]

Bucuresti sector 3
Strada Foisorului nr.5
031172 Bucharest, Romania